4 av 6 terminer gjorda!

Termin fyra är avklarad!
Hemexaminationen är inskickad och redovisningen i förmiddags gick kanonbra! Alla grupper hade valt hund som terapimodell så man kände igen mycket av det som presenterades samtidigt som resonemangen gällande interventionen varierade sig, hur vi valt att lägga upp presentationenerna, val av patientfall osv osv. Kul avslut på terminen kort sagt.
 
Ikväll ska jag ta det piano här hemma och packa. Åker till Örebro imorgon för att vara med vid min kusins läkardisputation (där pratar vi muntlig redovisning delux!). Minns knappt senast jag var i Örebro så ska bli riktigt kul att hälsa på min gamla hemstad och umgås med lite vänner. Därefter åker vi vidare till Karlstad för att fira hennes doktorsavhandling.
 

 

 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.