Termin 5

Nu har terminsöversikten för termin 5 släppts. Känns nästan overkligt att snart börja T5 och sista året på sjuksköterskeprogrammet, de här två första åren har gått så sjukt snabbt! Hur som tänkte jag att det kunde vara kul att beskriva upplägget lite kortfattat. 
Nytt för kommande termin är att vi delas in i två grupper till skillnad från de flesta tidigare terminer då vi istället varit tre. Vi kommer alltså återigen, likt T1, bli en större klass vilket ska bli kul. Efter introduktionsveckan för vårdetisk kompetens och dialogiskt förhållningssätt kommer halva gruppen skriva C-uppsats och andra halvan gå ut på praktik inom psykiatrin för att sedan avsluta med etik-kursen. Hade jag fått önska önskar jag börja med det självständiga arbetet, delvis för att jag med all säkerhet kommer ha saknat skolbänken efter sommaren och för att man kan förbereda arbetet lite smått under sommaren. Får helt enkelt se vad kursindelningen visar om några veckor. :)
 
Nu ska jag göra i ordning lite frukost och göra mig redo för kvällspasset. Därefter väntar ett morgonpass, midsommar och en ledig helg. 
Hoppas ni får en fin dag och midsommar om vi inte hörs innan! Kram
 
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.