Ny vecka & den sista för detta tema.

Godmorgon! 
Började dagen med en långpromenad i Hagaparken med min numera 4- åriga Neo. Han var ju valp nyss!
 
Går in i sista veckan för detta tema som troligen varit det längsta hitintills. Nästa tema blir desto kortare på ca en månad och sen är det dags för praktik. Längtar! Det är snart ett halvår sedan jag var ute sist och har ett praktiksug som heter duga. ;)
 
Schemat för veckan består av hemmastudie-dagar måndag - torsdag. Kommer spendera dagarna med en hel del träning (såg att min gymkedja börjat med boxning så nu blir det gymmet varvat med box. YESBOX he..he) några lunchträffar med vänner & plugg på hemmaplan. Ska bland annat förbereda mig inför den muntliga presentationen som är på fredag, göra memory cards och läsa på det sista kring ämnet - förbättringsarbete. Har en digital examination och samtalsreflektion att pyssla med också. 
 
Nu får du inte bli äldre hörru. <3 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.