Praktikplatsen är satt.

Hej! Hoppas ni haft en fin vecka.
Mina senaste dagar har bland annat bestått av föreläsning/grupparbete där vi skulle analysera en kvalitativ studie för att sedan presentera vår analys för klassen. Har även under veckan haft resurstid med kursansvarig lärare där vi gick igenom vår projektplan för att se så att vi är rätt ute. Fick härligt nog mycket fin kritik på arbetet.  
 
I dag passade jag och några klasskamrater på att spendera eftermiddagen på "inspirationsmingel" tillsammans med eventuella framtida arbetsgivare. Det var bland annat Capio St. Görans akutvårdsavdelning och Rättspsykiatrin Helix/Löwenströmska. Riktigt intressant! :) Om några veckor är det framtidsmässan vilket är ett måste att gå på. Känns otroligt givande att träffa olika sjukhus och avdelningar för att höra hur dom arbetar och varför vi i framtiden ska arbeta hos just dom. 
 
Annars då? Praktikplatserna har hunnit släppas. Det är lika spännande varje gång man loggar in på SLL. Kommer tillbringa praktiken i västerort, Huddinge kommun samt på Kungsholmen. Himla kul ska det bli!
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.