24 +

Vilket kanonväder Stockholm har bjussat på senaste dagarna. Har spenderat näst intill hela helgen ut i solen. känns så härligt att äntligen få lite färg och fräknisar på kinderna.
Lördagen spenderade jag tillsammans med Jossan. Vi köpte hem sushi och satt på balkongen hela kvällen. MYS! 
Startade denna dag med en vända på stan. Mobilen åkte ned från balkongen häromdagen (alltså HUR?!) så behövde köpa en ny. Slutade med en iPhone 8 plus. :) Har även gått en pw runt Brunnsviken, fotat körsbärsblommarna (ett måste!) och lyssnat på musik på högsta volym. Endorfiner woho! 
 
Nu ska jag sätta igång med pluggandet. Har rätt lite uppgifter i skolan just nu men tänkte ta tag i hemexaminationen som ska in i slutet av månaden samt en inlämningsuppgift till ett seminarium. I morgon är det MVC som står på schemat, längtar! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kommentarer

Det har verkligen varit fint väder! ☀️ Hoppas att du är nöjd med din nya mobil ☺️

Svar: Helt fantastico! 😀 Haha I am. 🙌🏻
Marie


Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.