A-E, akutvårdsmottagningen och traumafall

Uppsatshandelningen igår kändes bra. Vi hade tidigre skrivna projektplanerna som skulle gås igenom och möjlighet att ställa frågor. Galet vad mycket frågor det är som kan dyka upp på bara en vecka hehe. Imorgon ska jag träffa Tanja igen för att förhoppningsvis välja ut några artiklar som vi vill ha med i resultatdelen. 
 
Sitter just nu på tåget hem från Trollhättan. Schemat idag bestod av föreläsningar i A-E, akut omhändertagande på akutvårdsmottagning och vid trauma. Mycket intressanta! Efter föreläsningarna hade vi genomgång av databasen PubMed, nästan bara repetition för min del men bra att påminnas. Vi har artikelseminarie om sepsis om några veckor och ska alltså söka upp en vetenskaplig artikel inom området. 
 
Nu väntar en helg i Stockholm. Kommer bli en hel del pluggande, gymmande och mys med goingarna.  
Hoppas ni får en fin helg! 
 
 
 
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.