Tentabubblan.

Hej från tentabubblan! 
Varvar C-uppsats med A-E, instuderingsfrågor och förberedelser inför artikelseminarium. På torsdag har jag den praktiska examinationen på Högskolan Väst och på fredag väntar mittseminarium för C-uppsatsen på Ersta och första opponeringen samt responderingen (vi kommer opponera & respondera två gånger). Så kul! 
 
Gällande C-uppsatsen skriver vi just nu på reslutatdelen vilket känns som den mest intressanta och även mest utmanande delen av hela arbetet.
Pluggandet inför tentorna i akutsjukvårdskursen känns än så länge bra *peppar peppar*. Kommer däremot behöva lägga ännu mer fokus åt det hållet nu sista dagarna innan praktiska examinationen. Salstentan är om två veckor och går allt som det ska (*peppar peppar* igen, vidskeplig jomenvisst) är jag även då färdig med kursen.
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.