Palliativ vård - sista kursen på utbildningen.

Hej och förlåt för senaste veckans frånvaro. Har haft lite brist på innehåll senaste dagarna, därav att det ekat tomt här inne.
Avslutade praktiken på S:t Görans i fredags och igår började den palliativa kursen och därmed även sista kursen på hela utbildningen. Woho! Jag har sett framemot denna kurs lite extra och det ska bli extra spännande att fördjupa sig i de område som vi ägnat vår kandidat.
 
Denna vecka granskar vi inspelningarna till samtalsträningen och i morgon vankas det seminarium med koppling till en skönlitterär bok om döden. Jag valde Christian Gidlunds debutbok "i kroppen min - resan mot livets slut och alltings början". En stark bok med många viktiga tankar. 
 

(null)
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.